tag:blogger.com,1999:blog-1174284418259464555.post574247136543632985..comments2011-08-16T13:09:46.661-07:00Comments on Şule'yle Gündem: şulenin dolması.Şule Rûveydahttp://www.blogger.com/profile/15435208222433152276noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-1174284418259464555.post-38200245238834015002011-08-11T13:37:42.063-07:002011-08-11T13:37:42.063-07:00malzemeleri birde gülhan'ın kullanacağışekilde...malzemeleri birde gülhan'ın kullanacağışekilde sayalım:<br />350 gr pirinç(kalanı bulgurdan tamalanacak)<br />3 baş büyük soğan(soğan çuval işi alınmış olacak)<br />sarmısağın kullnılmasına mevsimine göre ve fiyat endeksli olarak karar verilicek<br />salça sarmaların içerinde görünmediğinden konulmayacak dolmaların ağız kızmına şırngayla damlatılarak enjekte edilecek<br />tuz zaralı olduğundan kullanılmayacak<br />yağ ise "size yağlı yüzlü bir dolma yaptım" sözüyle geçiştirilecek<br />tencereye dizilen tüm malzeme güneş ışınlarını dik açıyla geldiği saatlerde yüksek yer konularak"rabbim ben bana yakışanı yaptım sende sana yakışanı yaparak yemeğin pişmeini sağla lütfen" diyerek bir mucize beklenilicek.ÜSTAD HARTAVİhttps://www.blogger.com/profile/03179262212632121612noreply@blogger.com